Ziua Națională a României a fost sărbătorită de Colegiul Tehnic „Ioan C. Ştefănescu” din Iaşi.

Parte a Proiectului general "Iași, capitala renașterii naționale – 100 de ani de la Marea Unire", programul propus de elevii și cadrele didactice de la colegiul nostru și dedicat zilei de 1 Decembrie a cuprins momente deosebite, menite să sublinieze importanța acestei zile.
Așadar, miercuri, 29 noiembrie 2017, începând cu ora 10.00, la colegiul nostru s-a arborat steagul național, de dimensiuni impresionante – în semn de mare prețuire pentru simbolurile patriotice și ne-am bucurat împreună de prima apariție a foii volante "Fii român în școala ta"!
Deasemeni, un cuvânt înainte a fost adresat de doamna profesor Liana Dolores Voinea, director al Colegiului Tehnic “Ioan C. Ștefănescu”, dar și de alți elevi care le-au reamintit colegilor însemnătatea zilei de 1 Decembrie, prin prezentările propuse de ei.
Corul colegiului, "Ecou Ștefănescu" a completat programul închinat acestei zile cu cântece precum "Deșteaptă-te române", "Treceți batalioane române, Carpații", "Noi suntem români!" sau "Doamne, ocrotește-i pe români", cântec interpretat de Ana Maria Lazăr, absolventă a liceului nostru și căreia îi mulțumim din tot sufletul pentru că a fost alături de noi.
La activitate au participat elevii și profesorii colegiului nostru, dar și presa ieșeană!